Martingale strategie

Martingale strategieDe Martingale strategie kun je zien als het tegenoverstelde van de Paroli strategie. Wanneer je volgens deze strategie gaat spelen dan komt het erop neer dat je constant de inzet blijft verdubbelen als je verliest. Win je dan een op een bepaald moment dan heb je in één klap al je verliezen goedgemaakt. Win je dan weer dan begin je weer bij je originele inzet. Het is dus eigenlijk heel erg simpel en er zijn ook veel spelers die deze strategie gebruiken. Wanneer jij ook deze strategie wilt gebruiken dan is het wel aan te raden dat je met een aantal zaken rekening dient te houden. Wat belangrijk is dat is dat je een inzet voor jezelf bepaald. Dit kan dan vijf euro zijn en wanneer je dus verliest dan verdubbel je deze en dan ga je tien euro inzetten. Zorg er ook altijd voor dat je voor jezelf een maximale inzet bepaald. Het is erg belangrijk dat je niet over je limiet heen gaat. Heb je de maximale inzet bereikt dan neem je even pauze of dan begin je weer bij je originele inzet.

Blackjack spelen met de Martingale strategie 

Het spelen volgens een strategie zorgt voor vastigheid

Wanneer je gaat spelen volgens een strategie dan zal dit voor vastigheid zorgen. Je zal ook merken dat je makkelijker winst maakt en dat de verliezen binnen de perken blijven. Toch is het wel belangrijk dat je voor jezelf van tevoren bepaald hoeveel spellen je wilt gaan spelen. Hou je hier ook echt aan en kijk aan het einde van deze spellen hoeveel je hebt gewonnen en verloren. Het analyseren van je spel dat is een belangrijk onderdeel van het spelen van blackjack en dit kan er ook voor zorgen dat je spel stabieler wordt en dat je meer geld gaat verdienen.

SpeelgrenzenDe Martingale strategie wordt door veel spelers gebruikt maar het is ook een strategie die door veel spelers wordt afgeraden. Aangezien je de inzetten steeds gaat verdubbelen kun je te maken krijgen met hoge inzetten. Win je dan is er niets aan de hand maar wanneer je blijft verliezen dan heb je wel een probleem en dan kun je veel geld gaan verliezen. Het is bij deze strategie dan misschien nog wel belangrijker om voor jezelf een maximale inzet te bepalen. Wanneer je dit doet dan weet je dat je niet teveel geld uit gaat geven. Het kan ook goed zijn om maar een bepaald bedrag te storten en hiermee te gaan spelen. Wanneer je het tegoed op is dan ga je kijken hoe het je bevallen is en of dit een strategie is die je vaker wilt gaan gebruiken.

Kies een strategie die bij je past

Het komt er allemaal op neer dat je een strategie kiest die bij je past en waar jij je prettig bij voelt. Analyseer altijd je eigen spel en ga altijd kijken wat er beter kan. Probeer ook eens één van de andere strategieën die wij op deze website beschrijven. Je komt dan al snel tot de conclusie bij welke strategie jij je het prettigste voelt en welke je vaker wilt gaan proberen.