1-3-2-6 strategie

1-3-2-6 strategieDat niet alle strategieën gefocust zijn op de maximale winst dat blijkt wel uit de 1-3-2-6 strategie. Met deze strategie zal je geen grote verliezen gaan lijden maar dit houdt dan ook wel in dat de winsten over het algemeen ook lager zullen liggen. Toch is dit wel een strategie die je zeker eens een keer moet gaan proberen. Je zal dan merken dat dit een zeer leuke strategie is en dat je ook vaker gaat winnen. Het winnen dat is altijd een fijn gevoel en dit kan er dan voor zorgen dat je met meer plezier blijft spelen. Het spelen met plezier en ook nog eens leuke winsten behalen dat is natuurlijk de ideale combinatie.

Blackjack spelen met 1-3-2-6  strategie 

Hoe gaat deze strategie in zijn werk?

De naam van deze strategie zegt eigenlijk al hoe deze in zijn werk gaat. Voordat je gaat spelen dan bepaald je voor jezelf de minimale inzet. Stel dit is twee euro dan begin je daarmee te spelen. Win je nu dan vermenigvuldig je dit met het volgende getal in de lijn van de strategie. Na de één komt de drie en je gaat dan bij het tweede potje zes inzetten. Win je weer dan zie je dat het volgende getal twee is en dat betekend dat je vier euro in gaat zetten. Verlies je nu dan ga je weer naar het begin van de lijn en dan begin je met je vooraf ingesteld inzet van twee euro. Op deze manier kun je de inzetten op een slimme manier gaan verdelen en hou je de verliezen ook in toom.

InzetWe mogen wel stellen dat de 1-3-2-6 strategie zeer stabiel is maar er is wel een nadeel. Wanneer je blijft winnen dan verdubbel je op het laatst je inzet met zes. Verlies je dan dan betekent dit dat je al je winst weer kwijt bent. Win je echter dan heb je een leuke winst behaald en dan begin je weer vooraan in de rij en dan ga je weer met je originele inzet beginnen.

Probeer de strategie voor een vast aantal spellen

Wanneer je nieuw bent met spelen van deze strategie dan is het raadzaam om deze eerst voor een vast aantal spellen te gaan spelen. Wanneer je dit gaat doen dan weet je hoeveel winst of verlies je hebt gemaakt en dan kun je ook rustig de balans op gaan maken. Heb je een andere favoriete strategie dan is het ook goed om deze ook voor hetzelfde vaste aantal spellen te gaan spelen. Vervolgens ga je dan vergelijken en je houdt er dan rekening mee welke strategie jij het leukste vond om te spelen en waar je het meeste winst mee hebt gemaakt. Je kunt dan een analyse maken en zo weet je al snel of je deze strategie vaker wilt gaan gebruiken. Het is natuurlijk ook mogelijk om af te gaan wisselen en regelmatig een andere strategie te gaan gebruiken. Het belangrijkste is dat je je aan de regels van de strategie houdt en dat je je niet laat verleiden om meer in te gaan zetten dan je maximale inzet.