Labouchere strategie

Labouchere strategieUiteraard speel je blackjack niet alleen voor je plezier maar wil je ook winst gaan maken. Het is dan ook goed om je vast te houden aan een bepaalde strategie. In dit artikel vertellen we je alles over de Labouchere strategie. Dit is een strategie waarbij je een beetje moet kunnen rekenen maar waar je wel een leuke winst mee kunt behalen. Het gebruiken van een vaste strategie zorgt ervoor dat je volgens een bepaald principe speelt. Dit maakt de kans dan groter dat je een mooie winst weet te behalen. Er zijn bij blackjack vele strategieën en je kunt de meest populaire ook op onze website vinden. Wanneer je kiest om te spelen volgens de Labouchere strategie dan is dit een prima keuze maar dan dan dien je deze strategie wel een kans te geven.

Blackjack spelen met de Labouchere strategie 

Geef het spelen van de strategie niet zomaar op

Wanneer je een aantal spellen hebt gespeeld en het wil maar niet lukken met het winnen dan moet je het niet zomaar op gaan geven. Wat belangrijk is dat is dat je een vast aantal spellen gaat spelen en deze spellen die speel je dan ook allemaal via dezelfde strategie. Pas aan het einde van de spellen ga je dan kijken wat je winst of verlies is. Hou er ook rekening mee dat je altijd een minimale en maximale inzet voor jezelf bepaald. Zo weet je dat je ook nooit over je limieten heen zult gaan.

Bij deze strategie dien je te bepalen hoeveel winst je wilt gaan maken. Stel je wilt een winst van dertig euro maken. Wat je dan gaat doen is het opschrijven van een rij van getallen die in totaal op dertig uitkomen. Dit kan dan de volgende rij zijn: 2-6-4-4-8-4-2. Wanneer je het eerste spel gaat spelen dan tel je het eerste en laatste getal bij elkaar op. Dit is dan is vier euro en dit ga je dan inzetten. Win je dan streep je deze twee getallen weg en dan pak je weer te buitenste getallen en die tel je bij elkaar op. Je speelt dan met tien euro. Stel je verlies dan dit potje dan schrijf je de tien weer op aan het einde van het rijtje en dan ga je weer verder spelen. Je pakt dan weer het eerste en laatste getal en dit is dan de vier en de tien die je er net neer hebt geschreven. Wanneer je op deze manier gaat spelen dan zal je merken dat de kans groter is dat je een leuke winst gaat behalen. Zorg echter wel dat je nooit over je maximale inzet heen zult gaan.

BlackjackZorgt deze strategie voor meer winst?

Wanneer je vasthoudt aan de strategie dan zal je merken dat dit voor meer winst gaat zorgen. Garanties kan niemand je geven maar het spelen volgens een vaste strategie is altijd beter dan het spelen op je gevoel. Probeer het anders maar eens een aantal potjes en je zal zien dat jij dan ook verbaasd bent over het resultaat wat je behaalt hebt.