Paroli strategie

Paroli strategieDe Paroli strategie wordt erg veel gebruikt bij het spelen van blackjack. Het is een simpele strategie en het houdt in dat je iedere keer dat als je gaat spelen je inzet gaat verdubbelen. Wat belangrijk is dat is dat je voor jezelf eerst gaat vaststellen wat je minimale en maximale inzet is. Stel je minimale inzet is twee euro en je maximale inzet is twintig euro dan begin je dus met twee euro in te gaan zetten. Win je nu dan verdubbel je de inzet tot vier euro. Win je weer dan verdubbel je de inzet tot acht euro. Dit doe je net zolang tot je verliest of tot je bij je maximale inzet aangekomen bent. Vanaf dat moment begin je weer opnieuw en dan start je weer met je minimale inzet van twee euro.

Blackjack spelen met de Paroli strategie in een leuk online Casino!

Zorg dat je altijd vooraf vastgesteld aantal spellen speelt

BlackjackHet is belangrijk dat je voor jezelf bijhoudt hoeveel spellen je speelt en dat je bij een bepaald aantal spellen stopt. Zo bouw je voor jezelf een limiet in en dan weet je dat je ook niet teveel gaat uitgeven. Hou je ook altijd aan het aantal spellen wat je van tevoren hebt besloten. Ook als het goed gaat dan dien je te stoppen. Zo krijg je ook meer beheersing over je spel en later kun je natuurlijk altijd weer gaan spelen.

Wanneer je gebruik maakt van dit systeem dan is er berekend hoeveel kans je maakt om te gaan winnen. Wij zetten dit hieronder voor je op een rij. Je ziet dan het aantal spellen en daarachter de kans die je hebt dat je blijft winnen:

  • Spel 1 – Winkans 48,6 procent
  • Spel 2 – Winkans 23,6 procent
  • Spel 3 – Winkans 11,5 procent
  • Spel 4 – Winkans 5,6 procent
  • Spel 5 – Winkans 2,7 procent
  • Spel 6 – Winkans 1,3 procent
  • Spel 7 – Winkans 0,6 procent

Je ziet dus dat winkans behoorlijk afneemt als je blijft winnen. Weet dan ook wanneer je moet gaan stoppen en wanneer je je winst moet gaan nemen. Het is dan ook niet zo vreemd dat je sneller verlies gaat maken naarmate je langer gaat spelen. De Paroli strategie is een prima strategie om te gebruiken maar je moet wel weten wanneer je moet gaan stoppen.

Het is ook mogelijk om de Martingale strategie te gaan gebruiken

Wanneer je het prettig vindt om deze strategie te gebruiken dan zou je ook eens aan de Martingale strategie kunnen denken. Deze is precies het omgekeerde van de Paroli strategie. Hoe de strategie precies in zijn werk gaat dat kun je lezen bij de pagina van deze strategie. Het is altijd goed om meerdere strategieën te gaan proberen om zo te bepalen welke strategie nu het beste bij jou past. Ook is het verstandig om af en toe eens te gaan wisselen van strategie. Zo blijf je scherp en zo zal je ook meer plezier houden in het spelen van blackjack. Wanneer je scherp bent tijdens het spelen dan heb je uiteraard ook een veel grotere kans om een mooie winst te gaan behalen.