Blackjack strategie schema

blackjack_strategie_schema.jpg

Spelen van blackjack is leuk omdat het spannend is maar ook omdat je er nu eenmaal lekker veel geld mee kunt gaan verdienen. We kunnen ons dan ook voorstellen dat jij al vele strategieën hebt geprobeerd om zo je winsten nog verder te gaan verhogen. Op onze website kun je vele interessante strategieën vinden maar wij willen je ook zeker aanraden om eens gebruik te gaan maken van het blackjack strategie schema. Wanneer je deze gebruikt dan zie je precies hoe je moet gaan spelen. De kleur groen dat betekend dat je nog een kaart moet nemen. De kleur rood betekent dat je moet passen. Oranje is dubbelen en geel is splitsen. Je hoeft dus zelf helemaal niet meer na te denken als je dit schema gaat gebruiken. Je zal zien dat je ook een hogere winst gaat behalen wanneer je van dit schema gebruik maken.

Blackjack spelen met een strategie schema 

Het schema zorgt ervoor dat je het voordeel van de deler verkleind

Wanneer je dit schema gebruikt dan zorgt dit ervoor dat het voordeel van de deler verkleind wordt. Zoals je wel weet heeft de deler zich aan vaste regels te houden. Zo mag deze geen kaart meer nemen als die zeventien of hoger heeft. Er is dan ook door wetenschapper bekeken hoe je het meeste kans kunt hebben op een mooie winst. Wij willen je dan ook aanraden om het schema uit te gaan printen en deze naast je neer te gaan leggen als je gaat spelen. Het kan in het begin even wennen zijn maar je zal al snel merken dat je na een paar potjes precies weet wat je moet doen bij bepaalde kaarten. Op deze manier krijg je ook meer ervaring en dat is ook altijd meegenomen als je blackjack gaat spelen.

Het schema is ook zeer geschikt voor startende spelers. De regels van blackjack zijn niet moeilijk maar er kan bij de nieuwe spelers nog weleens twijfel ontstaan of er nog een kaart moet worden gepakt of niet. Deze twijfel wordt met het gebruik van het schema weggenomen. Er wordt dan gekeken naar de kaart van de deler en dan naar de kaarten die de speler heeft. Na een tijdje zie je in één oogopslag al wat je moet doen en als je al langer aan het spelen bent dan zal je merken dat je het schema het grootste gedeelte van de tijd niet meer nodig gaat hebben.

Hou wel rekening met je inzet

inzetHet schema is dus handig om te gebruiken maar wat je wel voor jezelf moet bepalen dat is de minimale en maximale inzet die je wilt plaatsen. Wanneer je dit van tevoren duidelijk hebt dan weet je dat je niet over je grenzen heen gaat. Het blackjack strategie schema is ook prima te gebruiken met één van de andere strategieën waar wij je op deze pagina over vertellen. Misschien hou je er wel van om de Paroli strategie te gebruiken en dan kun je dit ook makkelijk gaan doen samen met het gebruik van het schema. Het is altijd belangrijk om je limieten te weten en het is dan ook goed om je daar aan te houden.

Ben je bang dat je over je limiet heengaat dan zou je er ook voor kunnen kiezen om maar een bepaald bedrag aan speeltegoed te gaan storten. Wanneer je dit doet dan kun je niet meer uitgeven dan in je account staat en dan loop je ook geen risico. Wij hopen toch wel dat het gebruik van dit schema je leuke winsten zal bezorgen en dat jij dan misschien wel een leuk bedrag op je bankrekening bij kunt laten schrijven. Je zal zeker niet de eerste speler zijn die een leuke winst weet te behalen door zich aan de aanwijzingen van het schema te houden.