Blackjack geld winnen

Blackjack geld winnenSpelen in een online casino dat doe je waarschijnlijk om twee redenen. Dit is omdat het leuk is maar ook omdat je er lekker veel geld mee kunt gaan verdienen. Het spelen van blackjack is leuk en spannend. Je kent vast wel het gevoel dat je die lekkere spanning voelt als je om nog een kaart vraagt. Als je dan twintig of zelfs eenentwintig hebt dan krijg je een gevoel wat helemaal onbeschrijflijk is. Je verdient dan ook nog eens een leuk bedrag en je bent meteen weer benieuwd naar wat de volgende kaarten je gaan brengen. Met blackjack geld winnen is dan ook helemaal niet zo moeilijk toch is het wel raadzaam om altijd via een vaste tactiek te gaan spelen.

Geld met Blackjack winnen

Waarom dien je te spelen via een tactiek?

Het zou best kunnen zijn dat je tot nu toe altijd op je gevoel het gespeeld en als je zestien punten hebt dat je dan soms wel een kaart vraagt en soms niet. Het is maar net wat je gevoel je dan ingeeft. Toch is dit niet verstandig. Er is altijd een factor van geluk bij het spelen van blackjack maar jij kunt deze factor wel een stuk gaan verkleinen. Er is bijvoorbeeld een schema wat ontwikkeld is door rekenkundigen en daarin zie je meteen welke actie jij moet uitvoeren. In het schema zie je alle mogelijkheden van kaarten en dit zijn dan die van zowel de deler als je eigen kaarten. Wanneer je je aan dit schema houdt dan heb je de meeste kans om een mooie winst te behalen. Uiteraard kun je dit schema bij ons op de website vinden en vind je ook nog veel meer tactieken om volgens te gaan spelen.

Wat ook altijd verstandig is dat is om een bepaalde tactiek aan te gaan houden met het inzetten. Zo is er een tactiek waarbij je constant je inzet verdubbeld als je verliest. Wanneer je dan wint dan draai je meteen weer gelijk. Zo hou je de verliezen minimaal. Je zou dus ook het schema in combinatie met een tactiek voor het inzetten gaan gebruiken. Op deze manier heb je de meeste kans om een fraaie winst te behalen en dat speelt toch een stuk fijner.

Lees verder over de winnende strategie

Bouw voor jezelf een aantal zekerheden in

KaartenAls je gaat spelen dan is het goed om voor jezelf een aantal zekerheden in te gaan bouwen. Wat goed is om te doen dat is van tevoren vast te gaan stellen hoeveel spellen je gaat spelen. Dit kunnen er dan tien of twintig zijn. Bepaal ook voor jezelf wat je maximale inzet per spel gaat zijn. We noemden net al het voorbeeld van het steeds verdubbelen van je inzet als je verliest maar hier dien je natuurlijk wel een maximum voor aan te houden. Na het aantal spellen kun je dan gaan analyseren of het goed ging en wat je winst of verlies is. Mocht je niet overtuigd zijn van je tactiek of draai je te vaak verlies dan zijn er nog voldoende andere tactieken die je kunt proberen en er zal dan ook altijd een tactiek zijn die goed bij jou past. Ga maar eens een beetje experimenteren en zie wat jou het beste bevalt.

Probeer zelf Blackjack; GRATIS!

Spelen

Ideal Klik hier en speel Blackjack voor echt geld!